Gavi no es vol moure de Barcelona, on va arribar amb 11 anys
Gavi no es vol moure de Barcelona, on va arribar amb 11 anys
Barça

La renovació de Gavi, més a prop

Mateu Alemany s'ha reunit amb Iván de la Peña per establir les bases de la nova proposta de renovació: contracte fins al 2027, augment de la fitxa i clàusula de 1.000 milions d'euros

Actualitzat

Després d'anunciar la renovació d'Araujo fins al 2026, una de les prioritats del Barça i de Xavi de cara a la temporada que ve és la renovació de Gavi, que està a punt de produir-se. Segons la COPE i el periodista Fabrizio Romano, Mateu Alemany, director esportiu del Barça, i Iván de la Peña, representant del migcampista andalús, s'han reunit aquest dilluns, i després de dues hores, les dues parts han acordat les bases de l'esborrany de la nova proposta de renovació, que el club farà arribar al jugador en els pròxims dies.

A més d'un augment de la fitxa, el Barça oferirà a Gavi allargar el seu contracte fins al juny del 2027 i una clàusula de 1.000 milions d'euros, la mateixa que tenen els ja blindats Ansu Fati, Pedri, Ferran Torres i Araujo. Tot i les diferències econòmiques respecte a les propostes astronòmiques que té Gavi sobre la taula de grans clubs europeus, al Barça estan convençuts que la continuïtat del sevillà no perilla.

La voluntat de Gavi sempre ha estat el Barça, però les propostes que havia rebut per part del club fins ara no responien als interessos del futbolista i el seu representant. El jove de 17 anys acaba contracte el 2023, però sembla que, després de mesos de negociacions, l'acord per a la renovació de Gavi està més pròxim que mai.

Anar al contingut