BARÇA

La renovació de Dembélé només queda pendent de la seva decisió

El francès és un jugador prioritari per al projecte de Xavi Hernández. El club té la sensació que vol renovar però voldria que les intencions es traduïssin ja en un acord definitiu

Francesc Latorre / Laia Tudel / Àlex CastellsActualitzat

Xavi va ser molt clar a l'hora de parlar de Dembélé. El considera un jugador clau per al seu projecte de futur, en què els extrems purs han de ser determinants.

Per mi la seva renovació és prioritària. Ben treballat pot ser el millor en la seva posició.

La direcció esportiva fa dies que treballa en la renovació del francès, abans que arribés Xavi, de fet, però ara van justos de temps perquè el dia 1 de gener Dembélé serà lliure de negociar amb qui vulgui i marxar gratis al juny. L'objectiu és tancar la renovació aquest mateix mes de novembre.

 

Mateu Alemany, director de l'àrea de futbol, hi ha parlat personalment en diverses ocasions i li ha explicat per activa i per passiva que es compta amb ell i que el Barça és la millor opció de futur. La resposta del jugador és positiva, però el club voldria que es traduís ja en un acord definitiu. La pilota, afirmen, és a la seva teulada.


En aquest sentit, el Barça treballa en una proposta de contracte que rebaixaria la quantitat fixa de la fitxa i que generaria variables en funció del rendiment i dels partits que jugués. Caldria veure què hi diu Dembélé, un jugador molt castigat precisament per les lesions i que s'ha perdut 100 partits des que va fitxar pel Barça.

 

En tot cas, el que no es planteja el Barça és apartar-lo com va passar amb Ilaix. L'equip, diuen, el necessita, i el seu estatus no és el mateix que el d'un juvenil que acabava d'entrar al primer equip. A Dembélé, per cert, li van encantar les paraules de Xavi elogiant-lo de la manera que ho va fer.

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut