Futbol

La Reial Societat revela l'interès del Barça per Íñigo Martínez i es remet a la clàusula de rescissió

El director esportiu del club donostiarra ha confirmat que no negociarà amb cap equip el fitxatge del central pretès pel FC Barcelona, i ha assegurat que qui vulgui contractar-lo haurà de pagar els 32 milions d'euros de la clàusula de rescissió

Actualitzat

El director esportiu de la Reial Societat, Lorenzo Juarros "Loren", ha confirmat durant la roda de premsa de presentació d'Alberto De la Bella que el club donostiarra no negociarà amb cap equip el fitxatge d'Íñigo Martínez, central pretès pel FC Barcelona, i ha assegurat que qui vulgui contractar-lo haurà de pagar els 32 milions d'euros de la clàusula de rescissió.

"Oficiosament s'han posat en contacte amb el club expressant un possible interès. No hi ha res oficial amb el Barcelona", ha dit Loren, que assegura haver respost en aquests contactes que la Reial Societat "no té interès a negociar". "Volem que (Íñigo) segueixi aquesta temporada i moltes més. El club està entrant en una altra dimensió perquè afortunadament hem pogut créixer esportiva i econòmicament", ha assegurat.

Segons informen diversos mitjans de comunicació, Íñigo Martínez ja hauria donat el seu vist-i-plau a fitxar pel club blaugrana, que podria abonar la clàusula de forma imminent. El central basc, una petició expressa d'Ernesto Valverde per reforçar l'eix de la defensa, firmaria un contracte per a les pròximes cinc temporades.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut