La Reial Societat respira amb una victòria al camp del Màlaga (1-2)

El Saragossa ha sabut remuntar un 0 a 2 contra el Deportivo de la Corunya, que ha acabat perden per 5 a 3. Història semblant a Vallecas, on el Rayo Vallecano ha capgirat un 0 a 2 advers contra un Celta en inferioritat i ha sumat una victòria que l'allunya sis punts de la zona de descens. I la Reial Societat també s'allunya del perill amb una victòria contra el Màlaga a La Rosaleda per 1 a 2.

Saragossa, 5 - Deportivo, 3

El Deportivo ha viscut un partit molt cruel a La Romareda. Als 21 minuts guanyava 0-2 amb els gols de Bruno Gama i Riki. Però tot ha començat a canviar quan Apoño ha retallat distàncies abans de la mitja hora. I el partit s'ha trencat quan Pizzi ha estat expulsat a l'inici de la segona meitat. A partir d'aquí, festival ofensiu del Saragossa, que no és ni de bon tros l'equip de l'any passat. Montañés ha empatat i Álvaro ha posat pel davant els locals, que han rematat la feina amb dos gols d'Helder Postiga. Bodipo ha maquillat la derrota del Dépor anotant el 5-3. A Saragossa respiren tranquils veient l'equip a mitja taula mentre que el Dépor té aspecte de patir molt per mantenir-se a Primera Divisió.

Rayo, 3 -Celta, 2

El Rayo Vallecano ha capgirat un 0-2 advers contra un Celta en inferioritat per l'expulsió de Cabral poc abans del descans i ha sumat una victòria balsàmica que l'allunya sis punts de la zona de descens. Els gallecs han dominat en la primera part i semblaven tenir el triomf encarrilat amb dos gols de Iago Aspas però en la represa, tot ha canviat de forma radical. Amb deu tota la segona meitat per la rigorosa expulsió de Cabral, el Rayo s'ha fet amo i senyor del partit i Leo ha retallat distàncies. Tito, amb un cop de cap inapel·lable, ha fet l'empat a dos i Piti, de penal, ha culminat la remuntada local. Amb aquesta nova derrota, el Celta, que ha protestat molt la polèmica actuació del col·legiat català Álvarez Izquierdo, es confirma com el pitjor equip del campionat a domicili i no ha sumat cap punt en sis desplaçaments.

Màlaga, 1 - Reial Societat, 2

La Reial Societat ha alleujat la seva delicada situació a la classificació amb una victòria al camp d'un Màlaga que perd embranzida després d'encadenar dues derrotes consecutives a casa. Els donostiarres s'han avançat amb un gol ben matiner obra del mexicà Carlos Vela quan només es portaven 46 segons de partit. Tot i aquest contratemps inicial, els locals han reaccionat i Saviola ha fet l'empat a un en el minut 37 amb un xut col·locat. En la represa, la Reial ha decantat la balança al seu favor amb el gol definitiu de Xabi Prieto, que ha resolt de forma magistral una carambola a dins de l'àrea. Amb aquesta victòria a La Rosaleda l'equip de Philippe Montanier talla la mala ratxa de resultats a domicili i s'allunya a tres punts de la zona de descens mentre que el Màlaga es queda fora de la zona Champions.