La Reial Societat reacciona a temps i salva un punt a Vallecas (2-2)

Els madrilenys s'han avançat amb gols de Comesaña i Raúl de Tomás, però els visitants han reaccionat a temps i Willian José ha fet el gol de l'empat a falta de vuit minuts pel final

La Reial Societat ha aconseguit un empat molt valuós a Vallecas (2-2) en un duel en què, en el minut 30, perdien per 2-0.

Santi Comesaña ha avançat els de Michel quan s'havien disputat 22 minuts de partit amb un gran xut des de l'exterior de l'àrea i, sis minuts després, Raúl de Tomás ha ampliat la distància en el marcador.

Tot i això, els visitants han reaccionat amb un cop de cap d'Héctor Moreno, que ha rematat una centrada lateral d'Illarramedi per apropar els homes d'Aiguacil en el marcador.

Després d'una segona part molt travada i quan semblava que els punts es quedarien a Madrid, Willian José ha aprofitat una pilota morta a l'interior de l'àrea per superar Dimitrievski amb un xut ras.

Amb l'empat, la Reial Societat queda ubicada en vuitena posició amb 26 punts i continua la bona dinàmica amb tres partits consecutius sense perdre. Per la seva part, el Rayo segueix en zona de descens amb 20 punts.