La Reial Societat guanya a Riazor (2-4) i es manté colíder de la Lliga amb el Barça

L'equip basc ha fet una nova demostració de capacitat ofensiva i diumenge rebrà el Reial Madrid

La Reial Societat manté l'inici perfecte a la Lliga després d'imposar-se al camp del Deportivo (2-4) en un partit molt disputat. L'equip basc semblava que ho tenia tot controlat després d'un inici fulgurant, en què ha marcat dos gols en els minuts inicials. En el 3, Juanmi ha rematat amb gran encert una centrada de Xabi Prieto. I, un minut més tard, Asier Illarramendi ha aprofitat una pilota morta a la frontal, després d'una errada defensiva local, per establir el 0-2.

El Deportivo s'ha sobreposat a aquest inici catastròfic i ha reduït la diferència poc abans de la mitja hora, amb un gol d'Adrián (27'). El gol ha donat vida al conjunt gallec, que, ja en la represa, ha obtingut l'empat mitjançant Florin Andone (50').

La Reial Societat s'ha reservat per a una última càrrega en els minuts finals. Diego Llorente, en la seva estrena oficial i a la sortida d'un córner, ha superat el porter Tyton (83') i Illarramendi (86') ha obtingut el seu segon gol i el quart de la Reial poc després (86'), aprofitant la passivitat defensiva deportivista.

L'equip d'Eusebio Sacristán continua fent bona impressió i mantenint el cent per cent de punts després de les tres primeres jornades per mantenir-se al nivell del Barça com a colíder de la Lliga Santander. Un moment de forma i de resultats òptim, que serà sotmès a prova aquest diumenge que ve, quan rebrà el Reial Madrid a Anoeta.