Copa del Rei

La Reial Societat assalta el Bernabéu i escombra el Reial Madrid de la Copa (3-4)

El gran protagonista ha estat el jugador de l'equip basc Isak, que ha marcat tres gols, un d'ells anul·lat; ha servit l'assistència del quart i ha participat en el primer. Els blancs han estat a punt de culminar la remuntada, però han reaccionat tard.

Oriol Llach EstrellaActualitzat

Màxima intensitat a la gespa del Santiago Bernabéu des del primer minuts. Accions al límit, joc ràpid des de tots dos costats de la gespa. Al minut 22, Odegaard ha obert la llauna aprofitant un mal refús del porter del Madrid, Areola, després d'una canonada d'Isak. El noruec ha estat atent i ha rematat a boca de canó fent passar la pilota entre les cames del porter francès.

No havien passat ni tres minuts de la represa que la Reial Societat ha fet el segon, però el VAR l'ha anul·lat per fora de joc d'Isak. Ara bé, els bascos no ho havien dit tot encara i el mateix Isak, aquest cop sí, ha estat l'encarregat de fer pujar el 0-2 en el marcador del Bernabéu després de rematar al primer toc, de mitja tisora, una genial assistència de Barrenetxea.

El tercer no ha trigat ni cinc minuts i l'autor ha estat de nou Isak que s'ha convertit en un autèntic malson per Areola (0-3). El Madrid, però, al minut 59, ha escurçat les distàncies amb un xut ras i creuat des de dins de l'àrea de Marcelo que ha enviat la pilota al fons de la xarxa gairebé sense angle (1-3).

Vinicius, el més incisiu dels de Zidane, s'ha encarregat de protagonitzar la major part de les accions de perill del Reial Madrid en l'intent per donar-li la volta a un partit que s'ha complicat més del compte.

Totes les esperances blanques, però, s'han aigualit amb el quart gol de la Reial Societat. Mikel Merino ha culminat una assistència mil·limètrica del gran protagonista del partit, Isak (1-4).

El Madrid no s'ha rendit i l'actiu Vinicius, al minut 79, ha estat l'autor del segon de l'equip de Zidane després d'una greu errada del porter dels bascos Remiro. Ara bé, el VAR l'ha anul·lat per fora de joc del brasiler. Quan la moral del Reial Madrid semblava estar per terra, just instants després, Vinicius ha protagonitzat una espectacular carrera per la banda, ha centrat a Rodrygo i ha enviat la pilota al fons de la xarxa (2-4).

En el temps afegit, al 93, per uns instants s'ha somiat amb l'èpica a l'estadi madrileny quan Nacho, de cap, ha fet pujar el 3-4 en el marcador en una acció que ha fet embogir el Bernabéu quan han vist que el gol seria revisat pel VAR. En els últims compassos, el partit ha embogit quan Gorosabel ha vist la segona groga fet que encara ha donat més ànims a un Madrid que ha crescut en qüestió de segons. Marcelo ha tingut l'empat a tocar, però la seva rematada de cap l'ha neutralitzada el porter Remiro.