Fórmula 1

La reacció del cap de Ferrari després que Fernando Alonso perdés un títol

Luca Cordero di Montezemolo va desvelar el nerviosisme amb què viu les curses de Fórmula 1

Marc OrozcoActualitzat

L'expresident de la companyia automobilística Ferrari va passar pel programa "On the Road Again" de Sky Italia. Una de les respostes que més va sorprendre va ser la seva reacció quan primer Felipe Massa, l'any 2008, i després Fernando Alonso, el 2010, van perdre el Mundial de F1 a l'última carrera de la temporada.

"Jo haig de veure les carreres sol. Ja he trencat dos televisors. Un quan Felipe Massa va perdre el Mundial, una cosa única en el món. Pam! El vaig destrossar. L'altre, quan amb Alonso vam perdre el Mundial a Abu Dhabi el 2010".

Di Montezemolo va ser el màxim responsable de la companyia del Cavallino Rampante entre els anys 1991 i 2014. L'empresari italià va viure amb molta ràbia els desenllaços dels mundials esmentats. L'any 2008 Felipe Massa arribava a la darrera cita de l'any per darrere de Hamilton a la classificació general. Massa corria a casa, al GP de Brasil, i tot i aconseguir la victòria Lewis Hamilton va proclamar-se campió amb un punt de diferència.

L'expresident de Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo, en un acte de presentació amb Alonso i Massa. (Foto: Reuters)

El cas d'Alonso és més recordat pel duel que va tenir amb Vitali Petrov i el seu Renault. Alonso arribava per davant de Vettel a la classificació general, però una mala estratègia en les aturades a boxes i un sòlid pilotatge del rus van deixar l'asturià sense la seva tercera corona. L'escuderia Ferrari no guanya un campionat de F1 des de l'any 2007 en mans de Kimi Räikkönen​.

Anar al contingut