Aficionats de la Roma durant les semifinals de la Lliga Europa
Aficionats de la Roma durant les semifinals de la Lliga Europa (Reuters)
Futbol

La queixa viral d'una jove italiana pel fanatisme del seu pare

Una noia explica que el seu pare no anirà a la seva graduació per assistir a la final de la Lliga Europa

Redacció Esport3Actualitzat

"Em dic Marta i he de denunciar una cosa que m'ha dolgut molt. Dimecres em graduo de Biologia, però el meu pare no hi serà. Em va dir que té entrades per a la final de la Lliga Europa entre el Sevilla i la Roma a Budapest. Per a un home de 60 anys, la graduació de la seva filla va després del seu equip de futbol."

Aquestes paraules d'una jove italiana a RAI Radio 2, la ràdio pública del país, s'han fet virals i han generat polèmica al país transalpí. La noia, a punt de graduar-se, explicava amargament que el seu pare posava al davant el fanatisme romanista.

Tot i que sembli mentida, l'audiència es va dividir en dues parts. Els que trobaven incomprensible que el senyor posés al davant el futbol a un esdeveniment tan important per a la seva filla i els que es van mostrar comprensiu amb ell.

"Si aquell senyor és un autèntic fan, s'ha de comprendre. Les entrades per a la final són gairebé impossible d'aconseguir", va comentar un dels oients.

El cas de Rossi

La història de la Marta i el seu pare contrasta amb el cas del mític exjugador de la Roma Danielle De Rossi. Curiosament, l'excapità romanista havia revelat feia uns dies que es perdria el partit pel mateix motiu, per la graduació de la seva filla.

El missatge publicat per De Rossi deixa en mal lloc el pare de la Marta i és una bona mostra de l'obsessió romanista per aconseguir una entrada per a la final.

«Bon dia a tothom... No, no tinc entrades per a la final de Budapest. No en puc comprar cap, no tinc contactes i no trucaré als jugadors perquè suposo que també rebran mil missatges al dia. La Roma em va convidar amablement a través de Vito Scala i amb molta pena vaig haver de dir que no. Quan es gradua un tros del teu cor no t'ho pots perdre, no hi ha final que ho justifiqui. Sigueu bons, sisplau."

Anar al contingut