Araujo és assistit a la gespa després que Eric Garcia i Iago Aspas l'assistissin en primera instància (EFE)
Barça

La providencial intervenció d'Eric Garcia en la caiguda de Ronald Araujo

El central de Martorell va col·locar en posició fetal el seu company perquè no se li tallés la respiració i això va evitar mals majors, segons van destacar els metges que van atendre l'uruguaià

Redacció Esport3Actualitzat

La caiguda i la posterior de pèrdua de coneixement de Ronald Araujo a la segona meitat del Barça-Celta va provocar moments d'angoixa que, per fortuna, poc després es van dissipar. El central uruguaià del Barça va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital de Barcelona, on es van descartar problemes greus. Però per arribar a minimitzar les conseqüències, els metges destaquen l'acció d'un dels seus companys.  

 

Eric Garcia, el futbolista que era més a prop d'Araujo en el moment de la pèrdua de coneixement del jugador, va ser el primer d'adonar-se'n i ràpidament, a més de demanar l'entrada de les assistències mèdiques, el va col·locar de costat, en posició fetal, per evitar que s'empassés la llengua i permetre que pogués respirar en tot moment.

També va destacar l'assistència del davanter del Celta Iago Aspas, que també es trobava prop d'Araujo en el moment dels fets i que va tenir una participació molt activa per ajudar el seu col·lega.

 

Torna a veure les millors imatges del Barça-Celta (3-1):

Anar al contingut