Abde, intentant desbordar Arnau Martínez (EFE)
Futbol

La promesa complerta d'Abde a l'Osasuna

Braulio Vázquez revela què li va dir l'extrem blaugrana quan van tancar la seva cessió

Redacció Esport3Actualitzat

Abde Ezzalzouli ha estat una de les grans revelacions de la temporada. L'extrem internacional marroquí, que pertany al Barça, ha jugat com a cedit a l'Osasuna i ho ha fet a un gran nivell. Amb les seves cavalcades, regats i gols ha jugat un paper clau en la classificació de l'equip navarrès a la final de la Copa i en la seva bona classificació a la Lliga, premiada amb el retorn de l'equip a Europa per jugar la Conference League. 

Amb el campionat acabat, Braulio Vázquez, director esportiu del club pamplonès, va desvelar a peu de camp com va ser la conversa que va mantenir amb Abde quan aquest va arribar a l'Osasuna: 

   

"Em va dir: 'Et portaré a Europa'. I ara em diu: 'He complert'. I té raó. És un geni i hem d'estar contents que un jugador així hagi estat amb nosaltres perquè teníem molta competència (...) Abde ens ha donat molt, però nosaltres, crec que com a club també l'hem ajudat a escala educativa, formativa i esportiva."

Abde, de 21 anys, ha marcat 4 gols a la Lliga amb 2 assistències, i 2 gols més a la Copa per a l'Osasuna i s'ha consolidat a l'extrem esquerre de l'equip. Un cop acabada la seva cessió, es reincorporarà a la disciplina del Barça a l'espera de saber si Xavi compta amb ell per a la pròxima temporada o si entra en alguna operació de traspàs o cessió. 

 

Anar al contingut