Luis Suárez celebrant un dels seus 3 gols davant del Betis en el partit de la primera volta (Reuters).
Luis Suárez celebrant un dels seus 3 gols davant del Betis en el partit de la primera volta (Reuters).
Futbol

La Primera Divisió obre la temporada amb la jornada inaugural més golejadora del segle XXI

La Lliga de Primera Divisió s'ha obert amb un registre de gols espectacular, el més gran en el que portem de segle

Actualitzat

La jornada inicial de la Lliga de Primera Divisió de la temporada 2016-17 s'ha caracteritzat per un frenètic festival golejador, amb marcadors espectaculars com el 6 a 4 protagonitzat per Sevilla i Espanyol, el 6 a 2 amb què va acabar el duel entre el Barça i el Betis o el 2 a 4 del partit que ha tancat aquesta primera jornada, disputat entre el València i el Las Palmas.

Dels 10 partits d'aquest primer cap de setmana de competició, cap ha finalitzat amb empat a 0. El matx amb menys gols ha estat el que ha guanyat el Leganés aquest dilluns, en el seu debut a la màxima categoria del futbol espanyol, al camp del Celta, gràcies a un solitari gol de Víctor Díaz.

En total han estat 40 gols els aconseguits entre 18 equips de Primera (els únics que no han marcat han estat el Celta i la Reial Societat, que va perdre 0 a 3 contra el Reial Madrid). En el que portem de segle XXI, és la primera jornada de Lliga amb més gols, superant els 35 de les temporades 2002-03 i 2012-13.

Encapçala la llista de golejadors el davanter uruguaià del FC Barcelona Luís Suárez, gràcies al seu ""hat-trick" contra el Betis. Sis jugadors van firmar un doblet, dos en el mateix matx: Leo Messi i el bètic Rubén Castro. Els altres quatre són Livaja (Las Palmas), Bale (Reial Madrid), Vietto (Sevilla) i Santi Mina (València).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut