Tenis

La preocupació de Nadal per una aplegapilotes que va més enllà de la pista de tenis

En una restada del mallorquí, la pilota va impactar al cap de l'aplegapilotes i s'ha volgut disculpar visitant-la a ella i a la seva família per superar "un dels moments més espantosos que he viscut a la pista"
Actualitzat
Rafael Nadal amb l'aplegapilotes que va rebre l'impacte durant el partit de l'Open d'Austràlia (@RafaelNadal)

Aquest dijous, Rafael Nadal va patir un ensurt a l'Open d'Austràlia durant el partit que l'enfrontava a l'argentí Federico Delbonis, quan una aplegapilotes va rebre l'impacte d'una pilota del mallorquí al cap. La reacció de Nadal va ser preocupar-se immediatament per la noia, cosa que també ha volgut fer un cop acabat el partit visitant la noia i la seva família aquest divendres, just després d'entrenar-se.

El tenista de Manacor va explicar un cop acabat el partit que havia estat "un dels moments més espantosos que havia viscut a una pista de tenis", segurament per això ha volgut acabar de redimir-se. Així ho ha recordat el mateix Rafael Nadal publicant una fotografia acompanyat de la jove a Twitter:

"He tingut l'oportunitat de coneixe-la a ella i a la seva família. Estic molt feliç que es trobi bé després d'un dels moments més espantosos que he tingut en una pista de tenis. L'Annita és una noia valenta!"

NOTÍCIES RELACIONADES