Barça

La premsa mundial es rendeix a la gesta del Barça

Diaris de tot el món destaquen en portada la golejada blaugrana al PSG (6-1) per segellar la remuntada més gran de la història de la Champions

Actualitzat

La golejada del Barça al París Saint-Germain (6-1) ha tingut ressò en tota la premsa mundial. Com era d'esperar, els diaris esportius catalans han lloat amb grans titulars la gesta blaugrana. "L'Esportiu" titula "L'impossible", mentre que el "Mundo Deportivo" qualifica els jugadors del Barça com a "herois" i l'"Sport" s'hi adreça en clau admirativa: "Sou llegenda", s'exclama.

La premsa editada a Madrid també és elogiosa. El "Marca" parla d'una "remuntada històrica", mentre l''As" aigualeix el to eufòric matisant que el Barça es va beneficiar d'un arbitratge benvolent: "remuntada amb objeccions", indica.

Els reconeixements a la proesa blaugrana, però, s'han estès a tota la premsa mundial. "La remuntada més gran de tots els temps", assenyala "The Sun". Per la seva banda, el "Times" apunta que "el Barcelona reescriu el llibre dels rècords". Finalment, l'alemany "Bild" recorda que "el Barça és això".

A França hi ha llenya amb el PSG.

"L'Équipe" considera "inqualificable" l'actuació del PSG al Camp Nou i a la seva editorial apunta que aquesta derrota "pot fer trontollar tot el projecte" del club. "Un naufragi que deixarà marca", titula per la seva banda "France Football". El diari "Le Parisien" va més lluny i assegura que "rodaran caps, el d'Unai Emery sembla evident", assegura.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut