Les portades dels diferents diaris, amb Messi com a clar protagonista
Barça

La premsa es rendeix a Messi l'endemà de la classificació del Barça per a les semifinals de la Champions

El davanter argentí, autor dels dos primers gols de l'equip blaugrana davant el Manchester United, acapara les portades gairebé en exclusiva

Actualitzat

Per a la premsa anglesa, la derrota del Manchester United es resumeix en una persona: Leo Messi. El crac argentí acapara gairebé en exclusiva els titulars dels principals rotatius britànics.

El més clar de tots és el Daily Express, que titula "Deixeu-ho en mans de Messi", descobrint així la que perfectament podria ser la fórmula de l'èxit secreta d'Ernesto Valverde. D'altres, com el Daily Telegraph, admeten sense manies que els "red devils" van rebre una "Masterclass" per part del Barça.

A Catalunya i a Espanya també és Messi el centre d'atenció. L'Esportiu i Mundo Deportivo coincideixen en el mateix joc de paraules en titular que el Barça es classifica per a les "Messifinals" de la Champions. L'Sport, de la seva banda, rescata una vella frase molt associada al barcelonisme tradicional: "Aquest any sí", titula el rotatiu barceloní per resumir el fet que el Barça supera per primera vegada en quatre anys els quarts de final de la Champions.

"Messi vola cap al Wanda", exclama el Marca, recordant que la final de la Champions és a Madrid. Per la seva part, l'altre rotatiu madrileny de referència en matèria esportiva, el diari As, prefereix donar l'espai central de la portada a l'eliminació de Cristiano a mans de l'Ajax.    

Anar al contingut