Guardiola celebrant un títol amb el Bayern
FUTBOL

La premsa alemanya situa Guardiola al Bayern

Segons el Bild, el tècnic català no és feliç a Manchester, on la seva família no acaba d'estar còmoda vivint

Actualitzat

La premsa alemanya comença a fer rodar la ruleta per intentar encertar el nou entrenador del Bayern de Munic. El club bavarès vol incorporar la temporada que ve un entrenador que comandi la renovació que viurà el projecte bavarès, i sembla que un dels candidats és un vell conegut del campió alemany. Segons indica Bild, Pep Guardiola, actual tècnic del Manchester City, podria tornar a l'estiu a l'equip en el qual ja va entrenar del 2013 al 2016.

Els tres entrenadors que els dirigents del Bayern valoren per ocupar la banqueta la temporada que ve són Thomas Tuchel (PSG), Erik ten Hag (Ajax) i el mateix Guardiola. Tots ells tenen contracte en vigor amb els seus respectius clubs, de manera que l'arribada o no de qualsevol d'ells pot fer-se efectiva per certs detalls. De fet, des de Munic es plantejaven contractar un entrenador per acabar aquesta temporada, tot i que de moment és l'interí Hansi Flick qui es manté en el lloc.

Les claus, segons el Bild, són que Guardiola no es troba feliç a Manchester, on la seva família no acaba d'estar còmoda vivint. El diari alemany apunta que la seva dona i un dels seus fills han tornat fa un mes a Catalunya. El diari explica que Guardiola es manté en contacte amb els directius de l'equip bavarès, tal com havia promès el 2016 quan va marxar:

"Tornaré aquí, a Alemanya, potser com a entrenador."

Veurem si la promesa que va fer es compleix la temporada que ve o no.

Anar al contingut