Lewandowski, amb la seva família al Camp Nou (Reuters)
Lewandowski, amb la seva família al Camp Nou (Reuters)
Barça

La premonició de la mare de Lewandowski fa 20 anys

Ho ha desvelat Joan Laporta durant la presentació del polonès: "La mare va tocar la gespa i li va dir: 'Algun dia jugaràs aquí'"

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski només devia tenir uns 13 anys quan va visitar, per primer cop, el Camp Nou. Ho va fer com un turista més i acompanyat de la seva família. Va ser aleshores quan la seva mare va llançar una premonició que s'ha acabat fent realitat. Ho ha desvelat Joan Laporta, el president del Barça, durant la presentació del davanter polonès.

"La seva mare va tocar la gespa i li va dir: 'Algun dia jugaràs en aquest camp'. Per això avui ha tornat a tocar la gespa. A vegades, les prediccions es compleixen."

 

 

Mentre Laporta explicava aquesta història, la mare del futbolista, asseguda a primera fila, somreia ben orgullosa. Diumenge, per fi, Lewandowski tindrà l'oportunitat de saltar a la gespa del Camp Nou vestit de blaugrana. Amb la del Bayern, ja ho havia fet més d'un cop... i fins i tot havia marcat. Va passar, per exemple, la temporada passada en la Champions. I Lewandoski va anotar un doblet.

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut