Els estadis de la Premier tornaran a acollir partits a partir del 17 de juny
Futbol

La Premier League, suspesa indefinidament pel coronavirus

Suspesa "sine die" la competició pels efectes del coronavirus. Els clubs proposen als seus futbolistes retallades o endarreriments de sou amb un límit del 30% del que cobren anualment. També donaran 20 milions de lliures al servei sanitari anglès.

Actualitzat

Divendres d'activitat a la Premier League. En una reunió d'aquesta mateixa tarda, s'ha decidit parar indefinidament la competició fins que se superi la crisi del coronavirus. No es tornarà a jugar fins que el govern britànic ho autoritzi. Fins ara, la suspensió estava programada fins al 30 d'abril.

 

 

A nivell econòmic, els clubs de la Premier donaran 20 milions de lliures al servei sanitari anglès i altres entitas que treballen per col·lectius de risc.

S'ha estudiat també, per primer cop, la retallada dels sous dels jugadors. La proposta és rebaixar o endarrerir el pagament dels salaris dels jugadors amb un límit del 30% del que cobra anualment el jugador. En aquest sentit, el secretari de salut britànic, Matt Hancock, havia fet una estirada d'orelles els jugadors perquè encara no s'havien rebatixat les seves nònimes.

 

 

Els clubs anglesos també avançaran 125 milions de lliures dels diners que havien de transferir a la Football League (divisions de la 2 a la 4) i la National League (5a i 6a). Demà hi haurà una reunió amb la participació dels sindicats de jugadors, clubs i lliga.

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut