Marc Márquez content pel podi al GP del Japó
Marc Márquez content pel podi al GP del Japó (Reuters)
MotoGP

La predicció de Bagnaia sobre el futur de Márquez: "Bye-bye Honda"

El Tro de Cervera ha estat tercer al GP del Japó, país de la seva actual marca

Redació Esport3Actualitzat

Marc Márquez està en boca de tota la graella. El Tro de Cervera ha aconseguit el primer podi de l'any en una cursa llarga i s'ha convertit en el cinquè pilot amb més podis de la història.

En plena especulació sobre on correrà la temporada vinent, l'italià Pecco Bagnaia s'ha atrevit a fer una predicció de futur davant de tothom. L'ha fet en la roda de premsa posterior al GP del Japó, al costat del cerverí i de Jorge Martín, guanyador de la cursa.

"Bye-bye Honda". El campió del Mundial ha deixat anar la frase just quan Márquez responia si el podi ha fet que es replantegi el seu futur. El cerverí, que explicava que no, ha contestat sorprès: "No. Per què ho dius?". L'italià ha volgut canviar de tema ben ràpid amb una altra broma: "Ara et toca el petó amb Valentino Rossi".

La incertesa sobre el futur de Márquez creix. El pilot va dir que la seva decisió seria pública, com a molt tard, al GP del Japó. En qualsevol cas, aconseguir el podi al Japó, a casa d'Honda, li ha deixat un bon regust de boca.

"Podem dir que el podi d'avui ha sigut molt romàntic."

Precisament aquesta setmana Jorge Lorenzo s'ha atrevit a dir el nom de l'escuderia on creu que correrà el cerverí: Ducati.

 

Anar al contingut