Messi lamenta una de les jugades infructuoses durant el clàssic entre el Reial Madrid i el Barça de diumenge
Barça

La possessió, l'únic que va guanyar el Barça al Bernabéu

Jordi GrauActualitzat

El Barça va tornar a guanyar la possessió, però va perdre el partit al Santiago Bernabéu diumenge. Durant 55 minuts va tenir el control, va jugar en camp contrari i pràcticament no va concedir oportunitats al rival. Però això li va servir per generar poques oportunitats de gol. En estàtic, només una sola acció de perill. La clàssica combinació Messi-Alba, rematada als núvols per Griezmann. Un dia més, l'equip de Setién, bé en l'amplitud i fluix en profunditat.

Els jugadors van presumir de migcampisme. Tothom volia la pilota al peu. Gairebé ningú s'oferia per jugar a l'espai. D'aquesta manera, només amb ordre, el Madrid desactivava el joc d'atac del Barça. Quan algú va córrer sense pilota endavant, van passar coses. Com quan Arthur, a passada de Griezmann, va guanyar Kroos en la cursa i va posar a prova Courtois.

Messi, a passada de Busquets, també va fregar el zero a un. Braithwaite, quan encara ni portava un minut, va córrer a l'espai per generar perill a passada de Semedo. I Messi va tornar-hi en la segona meitat. De Jong li va donar l'assistència, però Marcelo va desfer el perill. Només en 13 ocasions, desmarcades per generar perill. O no en volen més, o no poden més. Sense aquesta generositat, el pla de Setién, el pla del Barça, no té cap futur.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut