La policia va haver d'intervenir al barri de Nervión, a Sevilla
Copa del Rei

La policia deté 23 "boixos nois" a Sevilla per aldarulls i destrosses al mobiliari urbà

Segons informa el Diario de Sevilla, la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) va detenir un grup de seguidors radicals del Barça per provocar destrosses en el mobiliari urbà al barri de Nervión

Actualitzat

Un total de 23 membres dels Boixos Nois, aficionats radicals del FC Barcelona, van ser detinguts ahir a la nit per la policia a Sevilla mentre ocasionaven destrosses en el mobiliari urbà i protagonitzaven diversos aldarulls als carrers de la capital andalusa en les hores prèvies a la final de la Copa del Rei.

Segons informa el Diario de Sevilla, la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) va haver d'actuar durant la matinada passada a la zona de Nervión, concretament al carrer Hernando del Pulgar, per sufocar la situació provocada per un grup de Boixos Nois, alguns d'ells amb pals i objectes contundents.

Aquests aficionats radicals van estar encenent bengales per la zona de Viapol i podrien haver anat al barri de Nervión a la recerca d'un grup de radicals del Sevilla, els Biris. La policia va controlar la situació sense que arribés a haver-hi danys importants, tot i que va identificar alguns d'aquests seguidors violents, els va retenir estirats a terra i se'ls va endur . Al seu compte de Twitter, la policia també ha informat que hi ha cinc agents ferits lleus.

ARXIVAT A:
Final Copa Rei 2019
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut