Una vegada el jutge reculli la prova, aquesta s'enviarà a la policia de Las Vegas (Reuters)
Futbol

La Policia de Las Vegas demana una ordre per obtenir l'ADN de Cristiano Ronaldo

El cos policial ha demanat una mostra d'ADN del portuguès per comprovar si coincideix amb la que es va trobar al vestit de la noia que l'acusa d'haver-la violat

Actualitzat

La Policia de Las Vegas ha sol·licitad una ordre judicial per obtenir l'ADN de Cristiano Ronaldo per tal de contrastar-lo amb les restes biològiques trobades en el vestit d'una noia que l'acusa de violació.

Tal com apunta el Wall Street Journal, les autoritats nord-americanes haurien requerit a un jutge italià, actual país de residència de Cristiano Ronaldo, que permeti agafar una mostra de l'esportista per comprovar si coincideix amb l'ADN trobat a la roba de Kathryn Mayorga, que va demandar el portuguès per una suposada violació l'any 2009.

Una vegada el jutge reculli la prova, aquesta s'enviarà a la policia de Las Vegas perquè comprovi si coincideix amb la que es va trobar al vestit de la demandant.

Una trobada a Las Vegas

D'acord amb la versió de l'acusació, el jugador de la Juventus, que en aquell moment tenia 24 anys, gaudia d'unes vacances a Las Vegas quan es va trobar amb Mayorga en un club i, posteriorment, va convidar-la a una festa a la seva suite. Segons la demanda, va ser allà on el jugador va abusar de la noia mentre ella demanava que parés.

Segons la noia, el jugador va pagar-li 375.000 euros per mantenir la trobada en secret. La defensa de Cristiano Ronaldo ha negat constantment les acusacions de violació i, en paraules del seu advocat Peter Christiansen, el que va passar a Las Vegas va ser "de mutu acord".

Anar al contingut