Heurtel amb cara de pomes agres durant la final del campionat d'Europa contra Espanya.
Heurtel amb cara de pomes agres durant la final del campionat d'Europa contra Espanya.
Bàsquet

La polèmica plantada de Thomas Heurtel a la selecció francesa

Tot i haver signat un certificat de no jugar aquesta temporada a cap equip rus, dilluns va anar a entrenar amb el Zenit de Sant Petersburg

Actualitzat

Oficialment encara sense club per a la temporada 2022-2023, Thomas Heurtel es va unir dilluns als entrenaments del Zenit Sant Petersburg tot i el certificat que havia signat al començament de l'Eurobasket 2022. A finals de juny, Thomas Heurtel va firmar amb el Zenit Sant Petersburg però la Federació Francesa de Bàsquet va obligar tots els jugadors presents a signar un certificat que assegurava que no jugarien a Rússia com a protesta a la guerra d'Ucraïna.

Heurtel va signar el certificat però dilluns ja no va assistir a la gira de l'equip francès a París i va anar a entrenar amb el Zenit.

 

 

Aquesta no és l'única polèmica al voltant d'Heurtel que al final del partit contra Espanya va protagonitzar la imatge més vergonyosa del campionat. 

Ara el tema que està sobre la taula és si la seva actuació a Alemanya ha estat prou bona i suficient perquè un club li proposi un salari similar o pròxim per convence'l que vingui i renunciï al contracte rus. 

 

 

 

 

Anar al contingut