Fórmula 1

La pluja obliga a cancel·lar els tercers entrenaments lliures del GP d'Estíria

La qualificació, que ordenarà la formació de sortida de la cursa d'aquest diumenge, està inicialment prevista per a les tres de la tarda

Redacció Esport3Actualitzat

La forta pluja que cau en aquests moments a Spielberg ha obligat a cancel·lar definitivament el tercer i últim entrenament lliure per al Gran Premi d'Estíria, el segon del Mundial de Fórmula, que es disputa de nou al circuit austríac de Red Bull Ring.

El control de carrera acaba d'anunciar la cancel·lació del tercer i últim assaig, que s'hauria d'haver iniciat a les dotze de migdia (10.00 hores GMT), però que no s'ha pogut disputar a causa de les fortes precipitacions.

La qualificació, que ordenarà la formació de sortida de la cursa d'aquest diumenge, està inicialment prevista per a les tres de la tarda (13.00 hores GMT).

En l'hipotètic cas que les condicions no milloressin, hi hauria, sobre el paper, dues opcions: traslladar la qualificació al dia de diumenge, hores abans de la cursa; o basar-se els temps de la jornada d'entrenaments de divendres per ordenar la graella de sortida.

En aquest últim cas, Max Verstappen ocuparia la "pole"; al seu costat hi hauria Valtteri Bottas, i en la segona línia hi serien els dos pilots de l'equip Racing Point, Checo Pérez i Lance Stroll. Carlos Sainz sortiria sisè al costat de l'actual campió, Lewis Hamilton.

La darrera vegada que es va cancel·lar la sessió de classificació va ser en el Gran Premi del Japó de la temporada passada i es va haver de fer una classificatòria especial el mateix diumenge de la cursa.

 

Anar al contingut