El pilot de Moto2 Mattia Pasini, ha relliscat durant la primera sessió d'entrenaments lliures com a conseqüència de la pluja. (EFE)
MotoGP

La pluja i el fred de Phillip Island forcen la suspensió dels segons entrenaments lliures de MotoGP

Només la categoria de Moto3 ha pogut disputar la segona sessió d'entrenaments

Actualitzat

13 minuts és el temps que ha durat la segona sessió d'entrenaments lliures de MotoGP al circuit australià de Phillip Island, i és que la pluja i el fred han acabat forçant primer el semàfor vermell i després la suspensió definitiva. La major part dels pilots de la graella no han pujat ni tan sols a la moto i es miraven des del box com els anava als pocs pilots que s'han aventurat a provar de fer alguna volta.

A la primera sessió de MotoGP, també amb pluja, però amb un traçat encara practicable, Carl Crutchlow ha fet el millor temps, seguit de Valentino Rossi, que posteriorment ha estat sancionat per calçar il·legalment el pneumàtic supertou durant més de deu voltes. Danilo Petrucci ha acabat tercer; el ja campió del món, Marc Márquez, cinquè; Maverick Viñales, setè; Pol Espargaró, vuitè; Tito Rabat, setzè; Aleix Espargaró, divuitè, i vintè i últim, Jorge Lorenzo, que no ha volgut arriscar gens ni mica en una pista que es complicava revolt rere revolt.

Només Moto3 ha pogut disputar amb més o menys normalitat l'FP2, i és que la categoria petita, en ser la més matinera, ha estat la que ha aprofitat les millors condicions climatològiques de la jornada. Això sí, amb uns núvols negres, pluges primerenques i amb la temperatura en pista rondant els 10 graus, uns indicis que ja asseguraven la tempesta posterior. Nicolo Bulega ha fet el millor temps, seguit d'Antonelli i Aron Canet.

Les Moto2, que havien de rodar després de la segona sessió de MotoGP, ni tan sols han sortit a la pista. Els comissaris han cancel·lat directament els entrenaments.

 

 

Anar al contingut