Mourinho
Segons Cesc, el millor tècnic és José Mourinho, The Special One
Futbol

La piulada del West Ham donant la "benvinguda" a José Mourinho

El club ha publicat un vídeo amb una recopilació de gols encaixats pels equips de Mourinho quan s'han enfrontat amb el West Ham i poc després l'ha esborrat

Actualitzat

El West Ham ha estat un dels primers clubs a donar la benvinguda a l'entrenador portuguès, José Mourinho, a la banqueta del Tottenham Hotspur. Ho ha fet publicant un vídeo al seu compte oficial de Twitter que recopilava alguns dels gols que els "hammers" han marcat als equips entrenats pel portuguès, acompanyat amb el breu missatge "Ens veurem dissabte, José". Poc després, el club londinenc ha esborrat la piulada.

Els gols apareixien acompanyats d'unes declaracions tant polèmiques com habituals de Mourinho en què criticava l'estil de joc del West Ham, dient que "era futbol del segle XIX". Unes declaracions fetes just després d'empatar a 0 quan entrenava el Chelsea l'any 2013.

El West Ham i Tottenham s'enfronten aquest dissabte en partit de la Premier League. Els dos equips mantenen una gran rivalitat i estan situats a la part baixa de la classificació després de fer un inici de temporada decebedor. Així doncs, la piulada ha aconseguit escalfar una mica més els ànims de cara al derbi.

 

Anar al contingut