La pancarta a la qual el PSG ha fet al·lusió

La "piulada" del PSG al Reial Madrid amb Bale de protagonista

El club francès ha fet al·lusió a la famosa pancarta que va ensenyar Bale que deia "Gal·les, golf, Madrid, en aquest ordre"

La disputa entre el PSG i el Reial Madrid suma un nou capítol. Els dos equips es jugaran el pas a quarts de final de la Champions League i tot apunta que el futur de Mbappé serà París o Madrid. A aquesta rivalitat el PSG, hi ha afegit morbo amb un article en anglès dins del seu butlletí setmanal. El títol és una al·lusió a la famosa pancarta que va lluir Gareth Bale per celebrar la classificació a l'Eurocopa 2020: "Gal·les, golf, Madrid, en aquest ordre".

Els parisencs han titulat la publicació "Gal·les, futbol, PSG Academy, en aquest ordre" en el que evidentment es pot interpretar com una piulada cap al Reial Madrid. Tanmateix, fonts del PSG assenyalen que no han fet la campanya per riure's del club blanc, sinó que la seva intenció era tenir visibilitat a Gal·les i que, per fer-ho, han utilitzat un toc d'humor amb una referència a Bale.


La piulada del PSG al Reial Madrid La pancarta a la qual el PSG ha fet al·lusió


Tot i el titular, el to de l'article no té res a veure on presumeixen de la recent inauguració de la PSG Academy Caerphilly als afores de Cardiff, per a nenes i nens de 8 a 15 anys.

Sobre l'acadèmia, Nadia Benmokhtar, directora internacional de les Acadèmies del PSG explica quin és l'objectiu.

"Aquest campament marca una nova etapa en el nostre desenvolupament internacional. Ja són 15 els països que acullen els nostres programes. El nostre objectiu no és només formar jugadors, sinó també compartir els nostres coneixements tècnics amb entrenadors locals qualificats que proporcionaran la metodologia d'entrenament del PSG."

 

 

Anar al contingut