Ryan Kelly (Betis) i Jerome Jordan (Joventut) disputant-se una pilota (EFE)
Bàsquet

La Penya, última per primera vegada en la història

La derrota del Joventut a la pista del Real Betis Energía Plus (86-81) fa que els de Badalona siguin cuers de la màxima categoria del bàsquet estatal per primera vegada en la seva història. La salvació està cada dia més complicada.

Actualitzat

La derrota del Joventut a la pista del Betis (86-81) el deixa cuer de la Lliga Endesa. És una dada històrica, no havia passat mai i l'afició badalonina pateix més que mai per la salvació de l'equip. L'arribada de Carles Duran a la banqueta dels verd-i-negres, en substitució de Diego Ocampo, tampoc s'ha traduït en victòries. Duran va debutar a la pista del Morabanc Andorra, on el Joventut va caure per 88-81, tot i competir fins al final.  

La situació comença a ser dramàtica. Queden 13 jornades i la salvació és a dues victòries: ara mateix, una muntanya. La Penya té només quatre victòries. El Betis en té cinc, i els equips que marquen la permanència, el Burgos i el Bilbao, en tenen sis. En la pròxima jornada, els badalonins reben el Baskonia al Pavelló Olímpic, quart classificat del campionat.

A la situació esportiva, s'hi ha d'afegir la delicadíssima situació econòmica, que continua bloquejada. Sens dubte, la vella Penya Spirit viu la crisi més greu de la seva història.

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut