basquet

La Penya torna a l'Eurocup a la pista de l'Unicaja amb l'objectiu de recuperar el seu nivell

Cinc derrotes en els últims sis partits de l'ACB i una davallada en defensa marquen el mal moment del Joventut després d'una bona primera volta. Els verd-i-negres han pagat la factura física de la Covid

Víctor LavagniniActualitzat

"La Covid ens ha afectat. L'equip, abans i després, és un altre."

Carles Duran reconeix que no és el millor moment del Joventut i que han de fer més esforç en el nivell defensiu -90 punts encaixats de mitjana en els últims 7 partits de l'ACB. Considera que el brot víric que va afectar cinc jugadors els està passant una factura fisiològica:

"Hem de fer un estudi a llarg termini,  però ara mateix hem d'intentar recuperar aquests jugadors anímicament. Si un jugador era capaç de jugar 8 minuts amb una gran intensitat i ara només ho pot fer 3 o 4 minuts es tracta d'una cosa molt individual i personal. Hem de ser positius i que hagin tornat a jugar és una gran oportunitat".

L'Unicaja, el Mònaco i el Nanterre són els rivals dels verd-i-negres. Avui buscaran a Màlaga una victòria a domicili. Important començar sumant. Les derrotes en aquesta lligueta han de ser per mínims desavantatges. El bàsquet average pot ser determinant. Per Albert Ventura és un partit molt important per retrobar la millor versió del Joventut.

"L'Eurocup es fa molta il·lusió. En el top 16 el marge d'error és molt petit. És vital començar guanyant. Volem passar rondes i el temps dirà on ens posa la competició. L'objectiu és reviure les sensacions que ens han portat fins aquí i crec que ho aconseguirem."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut