La Penya queda eliminada de l'EuroCup després d'un gran partit contra el Virtus

Els de Duran han arribat a posar-se al davant en el marcador després de perdre al tercer quart per 23 punts

Víctor LavagniniActualitzat

Punt final a l'Eurocup. Els verd-i-negres no han pogut trencar la imbatibilitat del millor equip de la competició, 17 victòries en 17 partits i han dit adeu al segon partit de la sèrie.

Ja des de l'inici s'han detectat els problemes del Joventut en atac. La defensa del Virtus ha col·lapsat el joc verd-i-negre: només 4 tirs de camp convertits i 8 pilotes perdudes, balanç del primer quart. La Penya ha anat sempre a remolc davant del domini italià. L'equip bolonyès, a més, podia córrer i s'ha escapat fins als quinze punts.

Sense encert en el tir exterior, amb López Arostegui lesionat en un turmell, les sensacions no eren bones, 31 a 43 en el descans. Calia girar el partit com un mitjó a la segona part, i ho han fet. Han remuntat 23 punts en contra i gràcies a una ratxa de 6 triples en 4 minuts amb un Ferran Basas encès han rebaixat el desavantatge fins a 10 en el minut 30.

La Penya s'ha arribat a avançar d'un punt amb un triple de Ventura a tres minuts i mig del final, però el Virtus no ha deixat escapar la victòria per 75-81. El Joventut ha caigut contra els millors.