La Penya ha passat per sobre del Manresa (@penya1930)

La Penya passa per sobre el Manresa i s'acosta als play-offs (86-70)

Els de Carles Duran s'han emportat una victòria vital, i l'average a favor, per continuar lluitant per una plaça en els play-offs de l'ACB

Divina Seguros Joventut i Baxi Manresa es jugaven aquest diumenge molts punts per entrar al play-off, a falta de dues jornades per acabar la lliga regular. El Manresa ha arribat tocat a Badalona, sense Toolson ni Fisher.

Els primers deu minuts han destacat pel seu dinamisme, sobretot en els contraatacs per part dels dos equips i un estira-i-arronsa que s'ha reflectit en el marcador del Palau Olímpic (21-25). Molta tensió en un partit clau per tots dos equips, que es jugaven el colofó de la temporada. La Penya ha agafat les regnes del joc i ha liderat el segon quart per arribar al descans amb una renda de vuit punts (44-36).

La Penya ha començat a trencar el partit en el tercer quart, on el triumvirat Ventura (17), Todorovic (15) i Laprovittola (13) ha estat clau per al conjunt verd-i-negre, que ha acabat el tercer quart amb un resultat que els acostava a la victòria (66-52).

L'últim quart ha estat clau. El Manresa ha perdut un altre jugador, Murphy, lesionat del genoll, i la Penya ha continuat ampliant la renda al marcador, fins a arribar als 20 punts (72-52). El conjunt del Bages no ha pogut reaccionar i els de Carles Duran s'han emportat una victòria vital, i l'average a favor, per continuar lluitant per una plaça en els play-offs de l'ACB (86-70).