La Penya passa com un cicló per Màlaga (86-95)
Els catalans debuten de la millor manera en el Top 16 amb un triomf d'enorme valor
La Penya passa com un cicló per Màlaga (86-95)
EUROCOPA

La Penya passa com un cicló per Màlaga (86-95)

Els catalans debuten de la millor manera en el Top 16 amb un triomf d'enorme valor

Jordi Robirosa Actualitzat
TEMA:
Penya
Albert Ventura, envoltat per quatre jugadors de l'Unicaja (@Penya1930)

Faltaven 15 minuts per acabar el partit i Waczinski col·locava el 63 a 51 en el marcador; les coses semblaven anar pel pedregar. Però l'equip de Carles Duran no s'ha descompost, ans al contrari, i molt ràpidament ha escurçat diferències, amb dos triples consecutius d'un renascut Shawn Dawson. Per cert, i deixin-me dir-ho un cop més: quin talent i quina elegància que té aquest jugador! A partir d'aquest moment, festival de la Penya fins al final, amb un domini absolut de l'escenari.

El matx ha començat igualat, amb molta anotació per part de tots dos equips. Ante Tomic ha agafat les regnes de l'anotació en fer 16 punts en la primera meitat -18 en total-, mentre Deon Thompson -23 punts- ho feia per part malaguenya. Al descans s'ha arribat amb 49 a 43 per a l'Unicaja.

En la segona part, el Joventut ha pressionat en defensa, però tot i així l'equip de Luis Casimiro ha aconseguit eixamplar diferències. L'aparició de Brodziansky, 21 punts, ha estat fonamental per a la recuperació catalana. En el tram final, amb un Unicaja en descomposició, Dimitijevic i, sobretot, Ferran Bassas, amb dos triples consecutius, han decidit el matx.

Enorme victòria dels badalonins que tanca una mala ratxa que, sense motivar cap crisi, sí que havia despertat preocupació. I ho fa de la millor manera possible, al començament del Top 16: avís per a navegants que un Joventut en forma és un seriós aspirant al títol.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut