Pau Ribas en una acció del partit
Pau Ribas en una acció del partit (EFE)
basquet

La Penya no falla a Fuenlabrada mentre que el Baxi Manresa es veu superat a Las Palmas

Cara i creu en la novena jornada: el Joventut controla el partit 30 minuts i el Baxi cau en defensa contra un inspirat Gran Canària

Víctor LavagniniActualitzat

Primera victòria a domicili del Joventut, a Fuenlabrada, cinquena en nou partits. La Penya ha tingut el partit a les seves mans durant 30 minuts. Una bona circulació i l'encert en el tir exterior ha permès als verd-i-negres controlar el joc des de l'inici amb un 50% en el tir de 3 punts. Més equilibri i regularitat dels badalonins a la primera part, 34 a 44.

En el tercer quart, entre Feliz i Tomic els catalans s'han avançat de setze punts, però l'equip de Carles Duran no ha sabut tancar el partit i, després de jugar bons minuts, ha comès errors fàcils i ha permès que l'equip madrileny tornés al partit. El Joventut ha encaixat 26 punts en un últim quart i ha acabat demanant l'hora: 81 a 85.

Derrota a Las Palmas

El Baxi Manresa ha entrat bé en el partit que ha disputat a Las Palmas, 20-25, però ha encaixat 49 punts abans del descans. L'equip de Pedro Martínez no ha pogut frenar la inspiració del Gran Canària que ha convertit catorze triples.

Els manresans han competit, però l'esforç ha estat insuficient en defensa i no han estat capaços de retallar diferències en una segona meitat en què l'equip insular ha estat superior. 99 a 81, setena derrota catalana contra un dels equips més en forma de l'ACB.