La Penya ha fet un últim quart desastrós contra el Fuenlabrada (EFE)

La Penya deixa perdre, contra el Fuenlabrada, un partit que guanyava de 18 punts (78-88)

Els de Carles Duran han dominat bona part del partit, però un últim quart, desastrós, ha donat la victòria al conjunt madrileny

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La Penya buscava la seva tercera victòria consecutiva a la Lliga ACB per allargar les bones sensacions d'aquest inici de la temporada i atansar-se més a la Copa del Rei d'enguany. La primera part ha estat badalonina, però a la segona, el Fuenlabrada ha començat a trepitjar els talons als catalans per arribar a un últim quart desastrós que ha acabat sentenciant la Penya.

L'inici del partit ha estat surrealista. La Penya ha aprofitat que el Fuenlabrada estava encallat per anar anotant. Els de Badalona han aconseguit arribar a un contundent 11-0. El conjunt madrileny ha necessitat cinc "llargs" minuts per poder fer els primers dos punts i acabar el primer quart dotze punts per darrere dels de Carles Duran (22-10).

El Fuenlabrada ha agafat més ritme en atac en el segon quart, però ha continuat tenint molts problemes en defensa, que s'han traduït en l'anotació. La Penya ha continuat sumant amb facilitat i ha ampliat l'avantatge en el marcador per arribar al descans amb un bon coixí (42-26).

El Fuenlabrada ha afinat més en atac a la represa. L'estratègia li ha funcionat i el conjunt madrileny ha aconseguit retallar distàncies i obrir el partit. Ha pressionat així el Joventut, que veia com es podia quedar sense un partit que semblava fàcil (64-57 al final del tercer quart).

L'últim quart ha estat clau. El Fuenlabrada s'ha arribat a posar a només dos punts (70-68) només començar, per empatar tot seguit el partit a 70. A falta de 3'46'' per al final, el Fuenlabrada s'ha posat al davant per primera vegada en tot el partit (72-74) i ha començat un partit totalment nou. En el moment clau, la Penya ha perdut l'oremus, ha perdut pilotes i també la concentració que ha tingut durant bona part del partit. Un últim quart desastrós dels verd-i-negres ha donat la victòria als madrilenys (amb un parcial de 14 a 31 en l'últim quart).