Bàsquet

La Penya cus a triples un impotent Cajasol i apallissa els andalusos per 102-82

La Penya ha tret tot el seu arsenal i ha frenat a base de triples la reacció del Cajasol de Manel Comas. Els andalusos arribaven a Badalona amb dues victòries consecutives però han vist truncada la seva progressió en caure de manera contundent contra el DKV per 102-82. Els verd-i-negres no han tingut pietat del Cajasol i han sentenciat el partit ja a la primera part gràcies a l'encert des dels 6,25. L'equip d'Aíto ha acabat l'enfrontament amb 14 triples i s'ha quedat a només un del rècord ACB d'aquesta temporada.

Actualitzat
Si no s'haguessin relaxat en excés durant la segona part, el resultat de la Penya hauria estat d'escàndol. El DKV ha dominat a plaer un Cajasol que arribava a Badalona crescut, però l'efecte Manel Comas no ha pogut consolidar-se a la que va ser, entre moltíssimes altres, la seva pista.

L'equip d'Aíto ha demostrat per què té el millor atac de l'ACB i en dos primers parcials espectaculars ha sentenciat el partit. Els andalusos han estat testimoni de luxe del joc intens i contundent dels verd-i-negres. I és que els de Badalona no saben jugar de cap altra manera. El seu és un bàsquet atrevit i quan estat finíssims no hi ha qui els aturi.

La Penya ha castigat el Cajasol a base de triples i amb 14 de transformats s'ha quedat a només un del rècord ACB d'aquesta temporada. El percentatge d'encert en els tirs de camp ha estat senzillament brillant -50% en triples, 48% en tirs de dos i 85% en tirs lliures- i ni les zones ordenades per Comas ni la defensa individual ni cap de les alternatives ha servit per frenar el conjunt local. Contra aquesta tempesta no s'hi podia fer res.

A la segona part, el DKV ha tret el peu de l'accelerador i s'ha relaxat en excés. Això ha permès la tímida i inútil reacció dels andalusos. Tyron Ellis ha liderat el joc ofensiu del Cajasol -ha anotat set de catorze en triples- però poc ha pogut fer per evitar la humiliació. El descens en la intensitat dels badalonins ha fet que els de Manel Comas poguessin maquillar el marcador i reduir les diferències de més de trenta punts en els vint de diferència final.
Anar al contingut