Andrés Feliz ha estat un dels protagonistes del partit per a la Penya (EFE)
Bàsquet

La Penya comença el play-off de manera imparable (100-68)

Els verd-i-negres treuen de la pista al Tenerife i s'apunten l'un a zero. Les tres claus del partit s'han complert: el percentatge de 3, la defensa del bloqueig directe i el ritme del partit

Víctor LavagniniActualitzat

La Penya ha entrat molt bé en el partit. El ritme verd-i-negre, des del moment que han pogut córrer, ha estat imparable. Una tempesta perfecta. Primer ha completat un parcial d'onze a zero en cinc minuts. L'encert de Feliz, a més, ha donat confiança als seus companys i el Joventut ha tancat el primer quart amb un contundent 27 a 7. S'havia de veure si aquest parcial marcaria el partit. Sí. 

Endollats, els verd-i-negres guanyaven de 30 en el minut quinze. A la Penya li entrava tot, 10 de 15 en el triple. El Joventut ha tret de la pista el Lenovo Tenerife i ha arribat al descans 33 punts per sobre, 54 a 21. L'equip de Carles Duran amb mentalitat de play-off. Valoració: 78 a 8.

El rondo ha continuat a la represa amb tres transicions que ha fet aixecar del seient a l'afició de l'Olímpic. Els badalonins han seguit amb el mateix ritme i han augmentat fins als 39 punts el seu màxim avantatge. 7 jugadors han anotat 10 o més punts en el millor partit de la temporada del millor Joventut possible. 100 a 68. Un a zero. Diumenge serà una altra història a Tenerife. 

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut