La Penya cau davant el Laboral Kutxa i encadena dues derrotes consecutives (87-68)

Als de Badalona se'ls ha escapat el partit contra el Laboral Kutxa en el tercer quart. Els de Maldonado encadenen dues derrotes consecutives i 5 derrotes en els últims 6 partits

El FIATC Joventut ha encadenat la segona derrota consecutiva a la Lliga Endesa després de perdre contra el Laboral Kutxa (87-68). Els de Badalona han aguantat el resultat fins al tercer quart, moment en el que el Laboral s'ha començat a escapar en el marcador.

El primer quart ha estat per la Penya, que ha controlat el joc (22-23), però l'equip de Maldonado ha anat perdent intensitat i encert a mida que s'anava desenvolupant el partit. Al descans el Laboral Kutxa ja tenia el marcador a favor (41-36). Defensivament els verd-i-negres han fet moltes concessions.

Els locals amb Bertans com a líder del conjunt (16 punts i 20 valoració) han començat a trencar el partit al tercer quart que han acabat amb 9 punts de renda. Durant l'últim temps, desastrós per la Penya, el Laboral ha arribat a guanyar de 22 punts (82-60). Hannah (amb 23 punts i 5 de valoració) i el recuperat Abalde (amb 11 punts i 8 de valoració) han estat els millors jugadors de la Penya però els seus punts no han sigut suficients per capgirar el partit.

5 derrotes en els últims 6 partits pel Joventut, que això sí, ja s'ha enfrontat contra els quatre equips d'Eurolliga en aquesta segona volta.