Futbol

La penúltima jornada de Lliga es jugarà el dissabte 9 de juny, a les 21.00 hores

La Lliga de Futbol Professional ha confirmat que els partits corresponents a la penúltima jornada de Primera Divisió (37a) es jugaran el dissabte 9 de juny a les 21.00 hores, excepte dos: Deportivo-Recreativo i Getafe-Nàstic, que es disputaran diumenge, a les 17.00 hores.

Actualitzat

La patronal ha acceptat la proposta dels operadors de televisió sobre els horaris dels partits, després d'anunciar fa una setmana que les dues últimes jornades de Lliga de Primera i Segona unificarien l'horari d'aquells partits en els quals els resultats puguin incidir en la classificació final.

En el cas de la Segona Divisió, que disputarà la seva penúltima jornada (41) també el cap de setmana del 9 i el 10 de juny, s'avançaran al dissabte dia 9, a les 18.00 hores, tots els partits que afectin el descens de Segona Divisió B. La resta es disputaran la tarda de diumenge. La decisió de la Lliga d'unificar els horaris de les dues últimes jornades "busca garantir a tots els equips la màxima igualtat amb vista al final de la competició i salvaguardar-ne en la mesura del possible la puresa".

Anar al contingut