Futbol

La nova vida de Pelayo Novo, l'exfutbolista que va caure d'un tercer pis

Pelayo Novo, exfutbolista professional, va tenir un accident fa tres anys, quan en tenia 27. Sempre ha tingut el cuquet de l'esport i als 30 ha trobat en el tenis en cadira de rodes un nou al·licient per continuar triomfant en l'esport però sobretot per superar el mal tràngol

Imma Casares FerreiroActualitzat

Format al planter de l'Oviedo, la carrera professional de Pelayo Novo va passar per l'Elx, el Còrdova, el Lugo i l'Albacete. Tot anava bé fins que ara fa tres anys el migcampista, aleshores de l'Albacete, es va precipitar des del tercer pis d'un hotel d'Osca, ciutat on havia de jugar a les vuit de la tarda. A partir d'aquí, 51 dies ingressat a l'Hospital de Saragossa, on va salvar la vida, i una bona temporada a l'Hospital de Paraplègics de Toledo, on va començar a flirtejar amb el tenis adaptat.

Estic encantat amb el tenis adaptat i em diverteix molt. Només penso en com de bé m'ho passo. Probablement era l'únic moment del dia que no pensava, quan jugava a tenis.

L'esport com a manera de viure i, en el seu cas, el tenis en cadira de rodes, com a teràpia salvadora.

Tothom passa per moments difícils i s'ha d'entrenar la ment per superar-los. Tant de bo tothom que passa per situacions difícils les superi entrenant-se com faig jo.

S'entrena a Oviedo, es forma en altres facetes també a la seva ciutat natal i ha trobat il·lusions renovades en la competició adaptada.

Vaig començar l'any passat; vaig jugar tres tornejos i aquest any em proposo participar en tots per continuar millorant.

Aquest cap de setmana disputa un torneig a Almussafes, somia en uns Jocs Paralímpics i el dia que els premis d'aquestes competicions li quedin petits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut