El moment en què l'àrbitre Robert Jones mostra la groga a Casemiro, que li impedirà jugar contra l'Arsenal
El moment en què l'àrbitre Robert Jones mostra la groga a Casemiro, que li impedirà jugar contra l'Arsenal
Futbol

La nova vida de Casemiro amb els àrbitres de la Premier: castigat per al partit clau

A la seva carrera ha vist 135 grogues i només 2 vermelles per doble amonestació. En 493 partits, mai li han tret una vermella directa

Redacció Esport3Actualitzat

Una dura entrada a Zaha del Crystal Palace, sancionada amb targeta groga per l'àrbitre, impedirà que Casemiro sigui a la gespa de l'Emirates Stadium en l'important Arsenal-Manchester United d'aquest diumenge. L'acumulació de 5 targetes en els 16 partits que ha jugat des de la seva arribada a Anglaterra el passat setembre, han deixat el brasiler fora del xoc que pot servir perquè els "red devils" retallin distàncies amb el ferm líder de la Premier.

Casemiro és el mateix migcampista intens i incansable de sempre, permanentment entregat a la causa de recuperar pilotes; el que ha canviat és el criteri arbitral. En comparació amb els col·legiats de la Lliga espanyola, on l'internacional va competir durant nou temporades sempre acompanyat de comentaris sobre una suposada permissivitat al seu joc al límit del reglament, els àrbitres anglesos són menys tolerants amb la duresa de l'ex del Reial Madrid.

Cap vermella directa

El cert és que les estadístiques d'amonestacions de Casemiro al llarg de la seva carrera són dignes d'un especialista de la contenció. El futbolista de 30 anys ha vist 135 grogues i només 2 vermelles per doble groga. O el que és el mateix, en 493 partits com a professional, mai li han tret una vermella directa. Ni amb l'arribada de l'omnipotent VAR. Ni Messi pot dir el mateix. És l'art depurat de Casemiro, qui a mitjans d'agost va decidir sortir de la zona de confort del Bernabéu per buscar nous reptes a Old Trafford a canvi 70 milions d'euros més 15 en variables.

El porter De Gea va verbabilitzar la contrarietat del vestidor per no poder comptar amb un dels millors "stoppers" del món. Scott McTominay o Fred ocuparan el seu lloc contra els d'Arteta. El 16 de febrer, però, no faltarà a la seva cita amb el Camp Nou, en partit d'Europa League.

Anar al contingut