Philippe Coutinho ha estat el jugador del primer equip que ha participat en la presentació
Philippe Coutinho ha estat el jugador del primer equip que ha participat en la presentació
Barça

La nova samarreta pretén ser un homenatge a Barcelona

El club blaugrana l'ha presentat a les Piscines Municipals de Montjuïc

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona ha presentat la samarreta que lluirà el primer equip la temporada 2018/19. Ho ha fet en un acte a les Piscines Municipals de Montjuïc, escenari de les proves de salt de trampolí dels Jocs Olímpics del 1992. La nova equipació, homenatge a Barcelona, té deu franges verticals que representen els districtes de la ciutat: Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

En l'acte, hi han participat un parell de saltadors de trampolí, un equip de deu nedadores de sincronitzada, cinc jugadors del club i cinc socis que representaven la ciutadania de Barcelona. Els futbolistes de l'entitat eren Philippe Coutinho, del primer equip; Leila Ouahabi, del Barça femení; Oriol Busquets, del Barça B, i els jugadors del formatiu Alexis Olmedo (aleví A) i Aina Roman (femení infantil-aleví).

La nova samarreta de la temporada 2018/19 ha arribat a l'escenari de la presentació suspesa a l'aire per un dron, jugant amb la bonica imatge de l'skyline de Barcelona. Un dels records més bonics dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 van ser les fotografies dels saltadors amb la ciutat al fons.

Anar al contingut