Futbol

La nova samarreta del PSG, tota una declaració d'intencions cap a Mbappé

El PSG ha presentat la seva nova samarreta oficial per a la temporada 2021-22 i ho ha fet amb Kylian Mbappé com a protagonista de la campanya. La nova equipació no ha agradat als ultres del club

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el seu futur més en l'aire que mai, Kylian Mbappé s'ha convertit en l'inesperat protagonista del llançament de la nova samarreta oficial del París Saint-Germain per a la temporada 2021-22. El francès ha estat la imatge de la nova equipació parisenca tant a la pàgina web oficial del PSG com a les xarxes socials, tota una declaració d'intencions del club, ara que l'estrella francesa podria abandonar el Parc dels Prínceps.

Amb la presentació de la nova samarreta per a la propera temporada, els parisencs mostren que no pensen tirar la tovallola fàcilment i han deixat clar que compten amb ell.

La indignació dels ultres

La nova samarreta ha indignat el col·lectiu d'ultres del PSG (CUP), que han manifestat a les xarxes socials la seva repulsa per la nova equipació, que prescindeix de la clàssica franja vertical vermella i deixa només el blau marí com a color principal. Els ultres de club, agrupats sota les sigles CUP, s'han rebel·lat davant el que consideren una ofensa "als colors tradicionals" del club:

 

També han demanat als seus membres simpatitzants i a la resta de seguidors "un boicot que passaria per no comprar cap samarreta que no respecti la nostra història".

 

Anar al contingut