Futbol

La nova -i revolucionària- samarreta del Manchester City

La tercera equipació del City per a la pròxima temporada no deixarà indiferent a ningú. Un atrevit estampat que trenca tots els esquemes de la moda en el futbol

Redacció Esport3Actualitzat

El Kun Agüero haurà de ser valent el dia que li toqui vestir la tercera samarreta oficial, la temporada que ve. Segur que ni ell, ni Kevin de Bruyne, ni Aymerich Laporte han lluït mai un model com aquest en un camp de futbol. Però les servituds del màrqueting obliguen a fer un esforç i deixar de banda els gustos personals. El cas és que la firma Puma, en el seu segon any com a marca oficial de l'equipació del Manchester City, ha sorprès tothom amb un disseny innovador, atrevit i fins i tot arriscat. Es tracta d'un estampat de diversos tons de blau sobre un fons blanc, que el portal britànic "Footy Headlines" s'ha encarregat de descobrir aquest dijous.

La revolucionària tercera samarreta dels "citizens" per a la temporada vinent

La primera equipació del City per a la temporada 2020-21 també serà força singular. Mostra un trencadís que recorda l'obra d'Antoni Gaudí, però, això sí, mantenint el tradicional color blau cel. La segona serà predominantment de color negre.

La primera equipació del City la podria haver dissenyat Antoni Gaudí
Anar al contingut