El nou equip directiu del Barça, el dia de la seva presentació (Reuters)
Barça

La nova directiva del Barça es troba una situació econòmica pitjor del previst

L'auditoria interna revela unes pèrdues properes als 350 milions d'euros per a aquest exercici i no es preveuen beneficis fins a la 2022-23

Actualitzat

Tothom està d'acord que la nova directiva del Barça té molta feina per fer, però el primer de tot és conèixer exactament en quina situació econòmica es troba l'entitat. Les primeres conclusions que s'extrauen de l'auditoria interna encarregada per Joan Laporta i el seu equip reflecteixen més pèrdues de les esperades, segons una informació del programa "Onze". 

Ferran Reverter, nou director general del Barça, ha estat l'encarregat de presentar a la directiva la situació econòmica i les vies de solució en els pròxims mesos. D'acord amb aquesta informació, les pèrdues per a aquesta temporada poden arribar als 350 milions d'euros, i el pla de xoc proposat per Reverter permetria que la pròxima temporada es pogués tancar encara amb pèrdues però molt menors. Seria al següent exercici, el 2022-23, quan es podria començar a generar beneficis. Aquesta previsió s'hauria fet tenint en compte la permanència de Messi a l'equip i el fitxatge d'un crac de primera línia. 

Tot i que les xifres puguin indicar el contrari, Reverter ha transmès a Laporta i la resta de directius un missatge optimista en el sentit que hi ha vies per solucionar l'atzucac econòmic sense hipotecar el futur competitiu de l'equip.   

 

Anar al contingut