Una imatge molt comentada: Lewandowski amb la versió blava i vermella de la samarreta del Bayern (Reuters)
FUTBOL

La negativa del Bayern amb Lewandowski: una història que es repeteix

El davanter polonès ha intentat marxar del seu club, sense èxit, en altres ocasions

Redacció Esport3Actualitzat

Quan portava tres temporades al Borussia Dortmund, el Bayern va trucar a la porta de Lewandowski i el davanter polonès va mostrar ràpidament un gran interès per incorporar-se al club més gran d'Alemanya. El Dortmund, però, es va enrocar i no va ni voler negociar per la seva gran estrella. Lewandowski va fer 28 gols en 48 partits i a final de la temporada 13-14 va marxar lliure al Bayern.

Al club bavarès el davanter compta les temporades per títols de la Bundesliga: 8 temporades, 8 lligues. Va firmar un primer contracte per cinc anys, però la temporada 18-19 va ser convulsa, per la relació amb el tècnic Nico Kovac, i aquí va néixer un fort interès del Reial Madrid. Lewandowski feia un any que havia signat amb el seu actual representant, Pini Zahavi, i es va deixar estimar per la casa blanca, però el Bayern no es va ni asseure a negociar, i a finals de temporada el futbolista va acabar renovant.

La història es repeteix per tercera vegada. Lewandowski vol i ha expressat públicament que té ganes de fer un canvi d'aires. La resposta dels alemanys, la de sempre.

Oliver Khan: "No hi ha cap jugador que estigui per damunt i que sigui més gran que el Bayern. És un fet que Lewandowski té contracte amb nosaltres per a la pròxima temporada. I el complirà. Prou."

La capacitat negociadora del Barça i la força que pugui fer el jugador seran claus perquè aquesta vegada el desenllaç sigui diferent per a Lewandowski.

Anar al contingut