L'imponent mural dedicat a Messi
Barça

La muntanya russa de l'últim any de Messi al Barça

Quan semblava més a prop la renovació, el comunicat del Barça torna a posar el club de cap per avall

Actualitzat

L'estiu de l'any passat, Messi vol anar-se'n del Barça i ho comunica al club via burofax.

Messi, el dia del 2 a 8 a Lisboa
Messi, el dia del 2 a 8 a Lisboa

El terratrèmol és enorme, però el president Bartomeu acaba guanyant el pols. A contracor, Messi haurà de complir l'any que li queda de contracte. Però a l'octubre plega l'home que ha traït Messi. Això, almenys, és el que sent l'argentí. La sortida de Bartomeu del club segur que l'ajuda a veure les coses d'una altra manera.

Messi i Pedri
Messi i Pedri

Messi troba refugi en un noi que tot just té l'edat per treure's el carnet de conduir. Pedri és el soci que torna a fer dibuixar un somriure a la cara de Messi.

Al novembre, el Barça comença una ratxa a la Lliga de 15 partits sense perdre i, a principis de març, arriben dos punts d'inflexió: la remuntada a la Copa contra el Sevilla i les eleccions del Barça. Per primera vegada, Messi exerceix el seu dret com a soci i vota. És evident que una de les prioritats del nou president és la renovació de Messi, i és evident que hi ha bones sensacions entre Laporta i l'argentí.

Laporta no confirma l'arribada de Jordi Cruyff: 'No tinc cap compromís amb ningú'
Leo Messi anant a votar el dia de les eleccions al Futbol Club Barcelona (Futbol Club Barcelona)

"Té corda per estona i ens pot donar molts èxits. Estem treballant en això i m'agradaria molt donar-los la notícia al més aviat possible."

Això deia Laporta en l'última assemblea al Camp Nou. Laporta li fitxa el Kun. Oficialment, perquè era una oportuntitat de mercat. Extraoficialment, perquè l'amistat entre el Kun i Messi també tindria el seu pes en la decisió de continar de blaugrana.

Al Brasil, Messi guanya la Copa Amèrica i surt escollit millor jugador. Per fi un gran títol amb l'Argentina. Anímicament, no pot estar millor. La firma de la renovació sembla que està a punt.

Obstacles econòmics i estructurals amb la normativa de la Lliga impedeixen la firma del nou contracte. La pilota, ara, a la teulada del president de la Lliga, Javier Tebas.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut