L'esportista de Tonga hauria debutat en els propers Jocs Olímpics de París 2024; tenia 18 anys
JOCS OLÍMPICS

La mort prematura de Jackson James Rice: un somni olímpic que s'enfonsa als 18 anys

Jackson James Rice, kitesurfista de Tonga, ha mort ofegat als 18 anys un mes abans del seu debut als Jocs Olímpics de París 2024

Redacció Esport3Actualitzat

El jove kitesurfista de Tonga Jackson James Rice va morir el cap de setmana en un accident a l'illa de Ha'apai. El seu pare, Darren Rice, va anunciar-ho al diari online Matangi Tonga: va desmaiar-se en aigües poc profundes després d'estar practicant apnea. Uns bussejadors van trobar el cos sota el seu vaixell i el van intentar reanimar sense èxit.

Enfocat als Jocs

Amb només 18 anys, Jackson estava classificat per als Jocs de París. Eren els seus primers jocs i hi hauria participat en la categoria de kitefoiling. La seva germana, Lily, se n'ha acomiadat a Facebook en un emotiu missatge: "Era un kitefoiler increïble, hauria arribat als Jocs Olímpics i hauria marxat amb una medalla gegant."

Jackson James Rice
Jackson James Rice (X: @DailyLoud)(X: @DailyLoud)

El "last dance" més trist

L'última competició que va disputar va ser el Formula Kite World Championships a Hyères, França. Jackson va néixer als Estats Units i els seus pares eren britànics, però el malaurat jove representava l'estat de la Polinèsia.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut