Esquí

La Molina acollirà dues proves de la Copa del Món d'esquí

El Pirineu entra, per primer cop, en l'elit mundial de l'esquí de competició. El segon cap de setmana de desembre, la Molina serà la capital mundial de l'esquí, amb la celebració de dues proves de la Copa del Món. Els responsables d'aquesta estació catalana, conscients del repte que això significa, volen assegurar l'èxit de la celebració i han anat a prendre lliçons on més en saben d'això de l'esquí, a Àustria. El gran temor és la meteorologia, però la Molina no vol deixar res a l'atzar i ja han començat a fabricar neu. Els canons de neu ja funcionen a ple rendiment.

Actualitzat
Els austríacs estan considerats els millors especialistes a l'hora d'organitzar proves d'esquí. És per això que els màxims responsables de la Molina i de la federació catalana no han volgut desaprofitar l'ocasió per prendre bona nota de tot el que s'ha de fer i el que no s'ha de fer en una competició de la copa del món. 

Els dirigents de l'estació ceretana van controlar minuciosament tots els detalls de la pista, de la neu i de les grades. Un dels aspectes més complexos és la transmissió per televisió que TV3 oferirà a tot el món. Però el que més preocupa, ara, és la neu. La Molina només demana cinc dies de fred.

María José Rienda, totalment recuperada, està convençuda que serà un èxit. La gelera de Sölden no només va acollir la primera competició; centenars d'austríacs van aprofitar el bon temps i la bona neu per encetar la temporada d'esquí a més de 3.000 metres d'altitud.
Anar al contingut