Bettiol, en el moment de creuar la meta
Bettiol, en el moment de creuar la meta
ciclisme

La mofa viral a l'esprínter que celebra el segon lloc com si hagués guanyat

L'italià Alberto Bettiol ha protagonitzat l'acció despistada del dia a la Volta a Suïssa, en directe cada tarda per Esport3

Redacció Esport3Actualitzat

Si la setmana passada era el polivalent Wout Van Aert qui aixecava els braços abans de travessar la línia d'arribada i veia com li pispaven la victòria a l'últim metre, aquest dilluns l'acció despistada del dia l'ha protagonitzat l'esprínter Alberto Bettiol. Si el belga del Jumbo va celebrar la victòria a la Dauphiné abans d'hora, l'italià de l'Education First, en canvi, l'ha celebrat massa tard, en aquest cas a la Volta a Suïssa, que es pot seguir cada tarda a Esport3.

Feia 40 segons que el noruec del DSM Andreas Leknessund havia arribat a meta escapat, però Bettiol no en tenia constància. I després d'adjudicar-se l'esprint per la segona posició, ha tret les mans del manillar amb grans dosis d'energia i alegria.

No ha trigat a baixar del núvol i, quan ho ha fet, ha suportat estoicament les mofes dels seus col·legues, com la del seu compatriota de l'UAE Matteo Trentin, que ja s'ha fet viral.

Mentrestant, els directors d'equip farien bé de preguntar-se què està passant amb els auriculars que porten els ciclistes per rebre ordres de carrera i que haurien de servir per evitar situacions com aquestes.

Anar al contingut