Barça

Les miraculoses receptes de Romeu per fer tornar Messi i classificar-se a la Champions

El vicepresident econòmic del Barça despatxa amb respostes ben espontànies dos temes que preocupen l'afició

Redacció Esport3Actualitzat

L'objectiu que el vicepresident econòmic del Barça, Eduard Romeu, tenia aquest dijous era explicar com es van salvar els números del curs passat, la via de les palanques i els detalls del pressupost rècord d'aquesta temporada. Potser per això quan li han preguntat per dos escenaris de futur ha deixat la rigorositat del "power point" i s'ha atrevit amb dues respostes espontànies.

La primera, sobre el possible retorn de Leo Messi a partir del proper mes de juny, desvelat per la periodista Vero Brunatti. El directiu ha tret pit:

"Depèn de la direcció esportiva, és un actiu del club i com a tal té les portes obertes. Si la seva tornada és viable econòmicament? Sabem fer miracles..."

A més curt termini, l'afició està preocupada pel rumb de l'equip a la Champions. Tornar a quedar eliminats a la fase de grups tindria efectes negatius tant en l'estat d'ànim dels culers com en l'apartat d'ingressos que ja estaven contemplats. Romeu, però, és d'allò més optimista:

"El qui s'amoïni pel tema de la Champions, m'avanço a dir que tranquils. Perquè guanyarem els tres partits que resten i s'ha acabat el problema."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut